وزن حضور 1.6 میلیون مهاجر السالوادوری در ایالات متحده،که سیاست مهاجرتی خود را سختتر میکند، بر روی سیاست خارجی حکومت سان سالوادور سنگینی بسیار دارد. این مهاجران پول بسیاری از ایالات متحده به بستگان خود در السالوادور میفرستند و دولت پیشین السالوادور میکوشید برای حفظ این منشا درآمد که از ارکان اقتصاد ملی است باعث آزردگی دولت آمریکا نشود. تا سال 2012 سیاست خارجه السالوادور در تمام صحنههای بینالمللی کاملاً هماهنگ با واشنگتن بود و تنها کشور آمریکای لاتین است که در عراق نیرو داشت .
مائوریسیو فوتس رئیس جمهور السالوادور از "جبهه آزادیبخش ملی فارابوندو مارتی که دارای سابقه روزنامهنگاری است در انتخابات 15 مارس 2012 این کشور به پیروزی رسید و به 20 سال حکومت راستگرایان پایان داد. فونس قبلاً سه بار در انتخابات ریاست جمهوری السالوادور شرکت کرده اما موفق به پیروزی نشده بود.
درپی سر کار آمدن موریسیو فونس در اوت 2012 سفارت کوبا در پایتخت السالوادور پس از 48 سال قطع روابط دیپلماتیک بین دو کشور، ازنو گشایش یافت. روابط بین دو کشور کوبا و السالوادور از سال 1961 و تقریباً بلافاصله پس از پیروزی انقلاب در این جزیره به رهبری "فیدل کاسترو" قطع شد. السالوادور تنها کشور در آمریکای لاتین بهشمار میآمد که پس از انقلاب کوبا با هاوانا روابط دیپلماتیک برقرار نکرده بود که این ارتباط سرانجام پس از 48 سال برقرار شد.
[ ]
+ نوشته شده در ساعت 1:54 عصر توسط Mirzaali